Hennessey Velociraptor 600 gaat in productie!

Hennessey Velociraptor 600 gaat in productie!

En wij hopen maar al te graag dat iemand in Nederland zo gek is om zijn Ford F150 Raptor aan te pakken met dit Hennessey-pakket!

In Amerika kost dit pakket je net geen $18.000,- en daarvoor krijg je echt waar voor je geld. Lees even mee: een nieuwe voor- en achterbumper, een LED-bar op de neus, 20 inch velgen met 35 inch off-road banden, een 3 inch liftkit rondom en dit alles wordt voor je gemonteerd. Althans, als je in Amerika woont dan.

En uiteraard kan het vermogen niet achterblijven. Waar je normaal met 450pk al een aardige pak vermogen hebt, krijg je met de Velociraptor beschikking over 558pk en 911 Nm aan koppel. En of je daarmee de Porsche 911’s baas kunt, weten we niet. Het enige wat we wel weten is dat deze truck nu in 4.2 seconden naar de 100 zoeft. Het enige potentiele nadeel aan deze auto is dat de luchtweerstand het bij 177 kilometer per uur van je wint. Maar anderzijds, zie jij jezelf al met 177 kilometer per uur weilanden omploegen!?

Tot zover de informatie over het stage 1 pakket, wij zijn benieuwd wat stage 2 en 3 wellicht gaan inhouden voor de Ford Raptor.

Bron: Hennessey Performance

Tim Kanters

Van jongs af aan gek van alles wat met auto’s te maken heeft. De passie is nog steeds hetzelfde, enkel zijn de auto’s groter geworden. Neemt jullie mee in zijn beleving en schrijft over het laatste autonieuws, evenementen en meer.