Hart voor Autos Supercar Tour – voor mensen die geen supercar bezitten!

Hart voor Autos Supercar Tour – voor mensen die geen supercar bezitten!

Bij de meeste supercarverhuurbedrijven tik je een paar honderd euro af om even een half uurtje bijvoorbeeld een Ferrari op z’n falie te geven. Maar bij PassionWithoutLimits is dat niet het geval. Kwaliteit en de levensduur van de auto’s staan voorop, en deze auto’s worden meestal verhuurd voor bruiloften. Maar nu is er de PWL-Experience / Hartvoorautos.nl Supercar Tour!

Dit is een uniek concept voor echte petrolheads; een Supercar Tour over de mooiste wegen in binnen- èn buitenland! Bij deze exclusieve tour krijg je de mogelijkheid om in alle supercars van PWL te rijden, inclusief luxe lunch. De PWL-Experience is zeer geschikt als bedrijfsuitje, teambuilding, zakelijk evenement of corporate event. Ervaar samen met collega’s, zakelijke partners of vrienden de emotie en het geweld van onze V8, V10 en V12 motoren! Met deze tour, die uniek is in Nederland, hoef je zelf geen supercar te bezitten om je passie voor bijzondere sportauto’s met een groep enthousiaste autoliefhebbers een hele dag te kunnen delen. Wij hebben de mooiste routes voor je uitgestippeld en zullen circa 500-600 kilometer gaan rijden om je de emotie, het geweld en de unieke rijeigenschappen van al de supercars van PWL te laten ervaren. Je begint bijvoorbeeld in de Ferrari en na 100 kilometer rijden stap je over in de Maserati. Na nog eens 100 kilometer rijden is het tijd voor de Audi R8 en zo gaat het door tot je alle auto’s hebt gehad!

Zie je jezelf al helemaal zitten in bijvoorbeeld die dikke Ferrari F12, of misschien zelfs de McLaren 720S Novitec? Voor €950,- – dat is all inclusive – kun je plaatsnemen in alle supercars tijdens de Supercar Tour. Voor een team van twee personen betaal je €1.750,-. Voor de tours van zondag 26 mei en op zondag 30 juni kun je je hier inschrijven! Zien we je daar?

Joran Bosman

Mijn naam is Joran Bosman, ik ben een 22-jarige autofanaat die graag de allerleukste en meest bijzondere autonieuwtjes voor jullie opzoekt. Tevens studeer ik Creative Business aan de Hogeschool Utrecht. Vragen? Mail naar onderstaand adres.