HART VOOR AUTO’S: SHOWTIME

HART VOOR AUTO’S: SHOWTIME
hart voor auto´s showtime breda airport

Wat is er leuker dan op een van de langste dagen van het jaar op Breda Airport jouw dag te besteden. Op 22 juni organiseert Hart voor Auto’s Showtime op Breda Airport. De dikste locatie voor het dikste evenement! Normaal gesproken zijn auto evenementen overdag, wij richten ons met dit evenement juist op de namiddag en gaan door te middernacht. Vet toch?

Eye-candy en goed geluid

We hebben ook deze editie van Hart voor Auto’s Showtime weer gedacht aan genoeg eye-candy welke we niet kunnen wachten om met jullie te delen. Wanneer je uitgekeken bent op de dragstrip naar alle dragraces – welke doorgaan tot zeker 22.30 – is het tijd om het goede geluid op te zoeken bij de Revbattles. Hier zullen de dikste auto’s tegen elkaar revven en degene met het dikste geluid wint natuurlijk. Ook kunnen we tijdens deze Revbattle de vlammen die uit de uitlaten zullen komen niet uitsluiten.

Wat kan je nog meer verwachten?

Ook dit jaar zullen we jullie weer voorzien van de tofste showpaddock, waar je de mooist getunede of gestylede auto’s vind in grote getalen. Dit jaar zullen ook clubs met hun clubauto’s weer een groot deel van de paddock bekleden, we hebben in Nederland veel auto clubs dus zijn benieuwd wie er weer aanwezig zullen zijn! Daarnaast hebben we de dragraces, waar jij met je eigen auto aan mee kan doen! Tijdens HVA Showtime zal er veel rubber opgebrand worden tijdens Burnout Madness en worden jullie uiteraard weer verrast met special guests waaronder GTR Leslie, Jasper van CCrally, RS6 Beast, Burn Out Master Leo Honders en nog vele anderen. Op de Proud Wheel Stage kan je verschillende revbattles en giveaway’s zien en ook kan je lekker gaan shoppen!

Best of Show

Doe met jouw auto mee aan de Best of Show powered by Turtle Wax. In deze contest kun je verschillende prijzen winnen en in de top 10 komen van The Best of Show. De winnaars en de top 10 worden bepaald door 5 jury leden uit elk segment van de auto scene. Meld je hier aan! De eerste 50 goedkeuring krijgen een gratis showautotickets.

hart voor auto´s showtime

Ready to race?

Kunnen we nog meer vette dingen toevoegen aan dit evenement? Natuurlijk! We hebben namelijk samen met Build4Performance, ook bekend van de race simulator in de Ziggo Sportstudio tijdens F1, geregeld dat ze racesimulators zullen neerzetten. Jij kan voor €14,95 deze unieke race ervaring beleven en proberen de snelste rondetijd neer te zetten. Natuurlijk kunnen we de snelste racer niet met lege handen naar huis laten gaan daarom hebben we ook leuke prijzen die je kan winnen.

hart voor auto's showtime build for performance

Bestel alvast je kaartjes!

Wij kunnen niet wachten tot het 22 juni is en kijken er enorm naar uit. Alvast je kaartjes bestellen? Dat kan! Wil je nu besparen op je kaartje, bestel dan alvast je kaartjes online. Wanneer je je kaartje online besteld krijg je 12,50 korting voor kaartjes vanaf 13 jaar. Wil je nu mee doen aan een dragrace of racen op de Build4Performance Simulator? Dan kan je dit direct mee bestellen. Zien we jou op 22 juni?


Anita Polet

Anita is dol op motoren en (super)cars! Het liefst met zoveel mogelijk herrie zo hard mogelijk.