Hart voor Auto’s is op zoek naar jou!

Hart voor Auto’s is op zoek naar jou!

Altijd al willen werken voor het gaafste en grootste Automotive platform van Nederland met de dikste content? Het team van Hart voor Auto’s werkt namelijk aan een nieuw platform genaamd Kentekenhandel.nl. Wat jij, je vrienden, familie en collega’s hier dan precies mee kunnen? Iedereen kan straks met één druk op de knop een bod doen op iedere auto op basis van de RDW date en filters. Je leest het goed, iedere auto! Hoe gaaf is dat?

BMW x6
Bron: Andrejs Guscins

Help jij Kentekenhandel.nl om de automarkt op de te kop schudden?

Om alle gebruikers hiervan straks zo goed mogelijk te kunnen bedienen, zijn we op zoek naar mensen die het leuk vinden om de klantvragen te beantwoorden en ongepaste berichten of uitingen te verwijderen. We starten met een klein team dat zich hoogstwaarschijnlijk steeds verder uit zal gaan breiden. 

Ferrari Daytona SP3
Bron: Ferrari

Wat voor iemand zoeken wij? Iemand met affiniteit voor auto’s die minimaal 16 uur per week beschikbaar is en uiterlijk 1 maart a.s. kan starten, met een minimum leeftijd van 18 jaar. Hou er wel rekening mee dat je in het begin voornamelijk vanuit huis werkt, het moet dus bij je passen om niet dagelijks naar kantoor te kunnen gaan. Daarnaast moet je in ieder geval Nederlands spreken en bij voorkeur ook Engels. Verder moet je het natuurlijk leuk vinden om mensen te helpen en samen Kentekenhandel.nl steeds weer naar een hoger niveau te tillen! 

Is dit de uitdaging waar je al jaren naar op zoek bent? Stuur dan uiterlijk 12 februari a.s. een korte motivatie en je CV naar info@hartvoorautos.nl. Vermeld hierin in elk geval waarom jij de ideale moderator zou zijn voor dit nieuwe innoverende platform en waarom jij blij wordt van de gaafste content.

Wij laten je uiterlijk 16 februari weten of we verder met je in gesprek willen om te kijken of er klik is. Tot snel!

Merijn Messemaeckers van de Graaff

Al van jongs af een gepassioneerde en enthousiaste autoliefhebber. Merijn neemt je mee op reis in de wereld van mobiliteit en de weg naar de toekomst.