Haha: Pimp My Ride deelneemster schrikt van haar Ford Ka

Haha: Pimp My Ride deelneemster schrikt van haar Ford Ka

Ook de nieuwe afleveringen zijn hilarisch

Als jongeren vroeger hun Opel Corsa een wat hipper uiterlijk wilde geven, hadden ze eigenlijk maar twee opties: een bijbaantje bij de supermarkt nemen, of je hopeloos opgeven voor het programma Pimp My Ride. We gaan ervan uit dat je bekend bent met het concept. Nadat het in 2007 jammer genoeg werd stopgezet, kwam het vorig jaar tóch even terug in een exclusieve mini-serie op MTV.

De nieuwe afleveringen van Pimp My Ride werden opgenomen in het Verenigd Koninkrijk. Helaas keert internetlegende Xzibit niet terug als presentator, maar wordt het aan elkaar gepraat door ene Lady Leshurr. Wie? Wij kennen haar eerlijk gezegd ook niet. Schijnbaar is ze een bekende rapper. Dit keer worden de auto’s ook niet bij West Coast Customs aangepakt, maar gaan ze naar Wrench Studios. Even wennen, dus.

De ‘gepimpte’ Ford Ka

In deze aflevering zien we Yaz met haar Ford Ka. En het belooft weer een pareltje te worden, aangezien de hatchback er niet heel best bij staat. We zullen maar niet in detail gaan, maar het interieur is duidelijk ‘geleefd’. Aan de buitenkant ziet de Ka er wel wat beter uit. Toch hoopt Yaz dat de mannen van Wrench Studio de auto iets stoerder kunnen maken.

Maar misschien is hij iets té stoer geworden. In eerste instantie reageert Yaz enthousiast, wanneer ze het doek eraf trekt. Zo vindt ze de ‘aggresieve inlaten’ geweldig, en is ze ‘helemaal weg’ van de nieuwe wrap. Maar dat blijkt allemaal gespeeld. Na de opname bekent Yaz dat haar reactie niet echt was: ‘Ze wilden mijn reactie opnieuw filmen, omdat mijn eerste zo slecht was’, vertelt ze. ‘Ik heb het gevoel dat het een grap is’. Het gaat niet altijd goed, dus.

Laurits van den Broek

Laurits heeft een passie voor auto's en met name de snelle auto's van Lamborghini. Alleen jammer dat hij dagelijks met een Tesla Model 3 Performance (dat dan wel) naar werk gaat.