Gummen met een LaFerrari: Zo moet het!

Gummen met een LaFerrari: Zo moet het!

LaFerrari Aperta powerslide

That's the right way to drive the LaFerrari Aperta! #sidewaysMarchettino – Vid by @poPowerslideLover

Geplaatst door Marchettino op donderdag 7 juni 2018

Wij als autoliefhebbers houden ervan als supercar-eigenaren hun auto daadwerkelijk gebruiken. Wordt er ook nog mee gegumd, dan krijgen we helemaal een glimlach op ons gezicht!

Een groot aantal van de LaFerrari’s staan rustig gestald in de garage, wachtend op het moment dat de gelimiteerde krachtpatser een klap geld meer waard wordt.

Deze LaFerrari Aperta behoort zeker niet tot deze categorie! Deze Aperta is eigendom geweest van een eigenaar die zich op Instagram begeeft onder de naam ‘Powerslidelover’. En deze man maakt zijn naam waar, of het nu zijn GT2 RS is die door de sneeuw gebonjourd wordt, zijn Huracan Performante die kampioen sneeuwschuiven of een LaFerrari Aperta, het maak niet uit.

963 pk’s zorgen er in dit filmpje voor dat de achterbanden er finaal aan gaan in Maranello! Een rookgordijn waar de EOD (Explosieve Opruimings Dienst) het warm van krijgt en wij kijken maar al te graag toe, weet je nog dat er in Maranello bijna een LaFerrari af werd geschreven? Ook zijn schuld! Zorg ervoor dat je deze man gaat volgen, want hij is niet bang om op het scherpst van de snede te rijden met zijn kostbare speeltjes!

LaFerrari Donut

 

Tim Kanters

Van jongs af aan gek van alles wat met auto’s te maken heeft. De passie is nog steeds hetzelfde, enkel zijn de auto’s groter geworden. Neemt jullie mee in zijn beleving en schrijft over het laatste autonieuws, evenementen en meer.