Gucci Lamborghini Urus: maken of kraken?!

Gucci Lamborghini Urus: maken of kraken?!

Weet je nog toen Lamborghini en Versace de handen ineen sloegen en er een gelimiteerde Murcielago op de markt kwam met symbolen van het Italiaanse modehuis? Nou, de liefhebber die deze Urus bezit, heeft die tijden nog vers in het geheugen, wat hem misschien wel heeft geïnspireerd om zijn Lambo SUV te voorzien van een Gucci wrap.

Hoewel de inspanningen van het merk uit Sant’Agata Bolognese destijds smaakvol werden gehouden, kunnen we helaas niet hetzelfde zeggen over deze Gucci Urus. Als de traditionele Gucci-kleuren, die nu een belangrijk deel van de carrosserie van het voertuig sieren, niet je aandacht trekken, dan doen de Gucci-logo’s of de slang dat wel. Aan het interieur van de SUV zou volgens diverse bronnen niks gewijzigd zijn, en laten we daar blij om zijn.

Het 650 pk en 850 Nm koppel sterke speelgoed lijkt eigendom te zijn van iemand die op Instagram Max Logan wordt genoemd. Die naam kennen we nog van die andere Gucci Lamborghini: de Lamborghini Huracán LP580-2 die eveneens in een Gucci-jasje was gestoken.

Jorrik Aben

29-jarige petrolhead en mede-oprichter van Hart voor Auto's, dat in 2021 inmiddels zijn 11e levensjaar is ingegaan.