Graziano Pellè met Ferrari FF aangehouden in Amsterdam

Graziano Pellè met Ferrari FF aangehouden in Amsterdam

Graziano Pellè Aangehouden door politie - www.hartvoorautos.nlGraziano Pellè is een Italiaans voetballer die onder contract staat bij Feyenoord. Onlangs kwam hij nog in het nieuws nadat hij zijn aanvoerdersband moest inleveren en voor enkele wedstrijden werd geschorst vanwege wangedrag. Om de tijd te doden heeft heeft de spits een gloednieuwe Ferrari FF gekocht, een auto die perfect past bij zijn imago van Italiaanse ijdeltuit.

De Ferrari FF met rode accenten heeft in Nederland een prijskaartje van € 364.718,- en werd de afgelopen dagen een aantal keer gespot. Niet alleen door autospotters…

Gisterenmiddag verscheen op de Facebook-pagina van Frenk de Boer een, helaas onduidelijke, foto van diezelfde Graziano Pellè met zijn Ferrari FF. Op de foto is duidelijk te zien dat er achter de Ferrari een politieauto staat en volgens het verhaal dat rondgaat is Pellè inderdaad staande gehouden door de Amsterdamse politie en deze zouden ook een boete hebben uitgeschreven, waarvoor dit zou zijn is onbekend.

Graziano Pellè Ferrari FF - www.hartvoorautos.nl

Ferrari FF
De Ferrari FF maakt gebruik van een 6.3 V12 die 660 pk en 683 Nm koppel op de weg zet. De 100 km/h wordt vanuit stilstand al in 3,7 seconden behaald en het accelereren stopt pas bij een snelheid van 335 km/h. Amsterdam is overigens niet de enige stad waar de bekende voetballer werd gespot, ook in Rotterdam werd hij op de gevoelige plaat vastgelegd.

Jorrik Aben

29-jarige petrolhead en mede-oprichter van Hart voor Auto's, dat in 2021 inmiddels zijn 11e levensjaar is ingegaan.