[VIDEO] Gordon Ramsay toont zijn Ferrari 812 Superfast ‘Stealth Bomber’

[VIDEO] Gordon Ramsay toont zijn Ferrari 812 Superfast ‘Stealth Bomber’

Ferrari 812 Superfast Gordon Ramsay

Deze week is een fijne voor Gordon Ramsay. De beroemde chef-kok plukte deze week de vruchten van al zijn harde werken, aangezien hij zijn Ferrari 812 Superfast in ontvangst heeft genomen.

Ramsay staat bekend om zijn liefde voor de steigerende paarden uit Italie en heeft al het een en ander op de oprit staan. Denk aan een 430 Scuderia, F12 TDF, LaFerrari en LaFerrari Aperta. In tegenstelling tot Ferrari’s van andere beroemdheden slaat de machine die we hier hebben de traditionele rode kleur over en gaat voor een groene aanpak. Totdat we Ramsay’s 812 door de straten van Londen zullen zien, kun je het 800 pk sterke stuk speelgoed met achterwielaandrijving bekijken in de onderstaande Instagram-posts van H.R. Owen London, de dealer die de auto voor zijn klant heeft samengesteld.

’s Nachts en zonder boetes
In een gesprek met Mirror eerder dit jaar liet Gordon Ramsay overigens weten vooral in de nacht met zijn Ferrari’s te rijden: “Ik schaam me ontzettend om er mee naar mijn werk te gaan. Ik schaam me als ik er in rondrijd”. Bovendien heet ‘ie ook nog een trucje om onder snelheidsboetes uit te komen: “Ik pak mijn nummerbord in met huishoudfolie, als de flitsers me dan pakken, valt het niet te lezen.”

Jorrik Aben

29-jarige petrolhead en mede-oprichter van Hart voor Auto's, dat in 2021 inmiddels zijn 11e levensjaar is ingegaan.