Golfer wint BMW M8 met hole-in-one

Golfer wint BMW M8 met hole-in-one

Over het algemeen hebben topsporters een aardig salaris, maar daarnaast kunnen ze ook leuke extra’s krijgen. Zo heeft een golfer een leuke auto gewonnen met een hole-in-one.

Afgelopen weekend heeft Gaganjeet Bhullar uit India een BMW M8 Competition Coupé gewonnen. Bij het 17e hole schoot hij in een keer de bal in het gat, van een afstand van 179 meter. De golfer had vooraf al aangegeven dat hij voor een hole-in-one ging, het is de tweede keer in zijn carrière dat hij een dergelijke slag maakt. Tijdens de BMW International Open was het dus de perfecte timing.

Want na zijn slag kreeg hij namelijk de sleutels van een gloednieuwe BMW M8 Competition Coupé, de sterkste variant van de 8-Serie. Onder de kap ligt een dikke V8 die 625 PK en 750 Nm koppel levert. Hiermee kan de golfer in 3.2 seconden van 0 naar 100 kilometer per uur accelereren. Met een topsnelheid van 305 kilometer per uur – indien dit exemplaar het M Driver’s package heeft – zal hij altijd op tijd aankomen bij de volgende wedstrijd. De nieuwprijs van deze auto in Duitsland ligt rond de 200.000 euro, over leuke extra’s gesproken.

Joran Bosman

Mijn naam is Joran Bosman, ik ben een 22-jarige autofanaat die graag de allerleukste en meest bijzondere autonieuwtjes voor jullie opzoekt. Tevens studeer ik Creative Business aan de Hogeschool Utrecht. Vragen? Mail naar onderstaand adres.