Gouden Rolls Royce veroorzaakt ongeluk

Gouden Rolls Royce veroorzaakt ongeluk

Wij, als autoliefhebbers, raken allemaal eens uit onze concentratie door het zien van een mooie exclusieve bolide. Het is dan wel belangrijk om je hoofd er bij te houden, zeker wanneer je zelf ook achter het stuur zit! Momenteel is het in Beverly Hills weer gekkenhuis met allerlei auto’s die vanuit het Midden-Oosten naar Amerika zijn verscheept. Op dit moment is er ook nog eens de bekende Montery Car Week in Pebble Beach aan de gang, wat ervoor zorgt dat er nog meer gekke dingen rond rijden.

Rolls Royce Causes Car Crash - www.hartvoorautos.nl

Rolls Royce Causes Car Crash - www.hartvoorautos.nl

De maker van onderstaande video, Jason Thorgalsen, maakt normaal niet veel video’s maar besloot deze gouden Rolls Royce Drophead Coupe vast te leggen op film. Hij had geen beter moment uit kunnen kiezen want op de achtergrond botsen er net twee auto’s op elkaar. Jason Thorgalsen benadrukt dat de Rolls Royce uiteraard het ongeluk niet veroorzaakt heeft maar dat het er alle schijn van heeft dat het wel de aanleiding is.

Dat Jason Thorgalsen op de juiste plek zit wordt wel duidelijk als je zijn werk volgt. Voor degenen die hem nog niet kennen, neem gerust een kijkje op zijn pagina. Een van zijn eerdere video’s deze week willen wij jullie ook niet onthouden; toen vond hij een Ferrari LaFerrari in een afgelegen schuur…

Ferrari LaFerrari - www.hartvoorautos.nl

Jorrik Aben

29-jarige petrolhead en mede-oprichter van Hart voor Auto's, dat in 2021 inmiddels zijn 11e levensjaar is ingegaan.