De goedkoopste Panamera op het moment

De goedkoopste Panamera op het moment

Hij is al een flink aantal keren bekeken op het verkoopplatform, maar nog steeds niet verkocht. De Porsche Panamera 3.0D van verkoper ‘John’.

Foto´s

Wanneer je de advertentie voor het eerst bekijkt zul je misschien denken; dit is te mooi om waar te zijn. Maar al snel wordt duidelijk waarom de vraagprijs van deze dikke Porsche slechts €19.500,00 is. De auto komt namelijk uit Engeland en heeft (nog) geen Nederlands kenteken. Volgens de verkoper is alles aanwezig om de auto op kenteken te kunnen zetten en kost de auto je ongeveer €1250 aan BPM. Dit zou dus betekenen dat je voor iets meer dan €20.000 een uber dikke Panamera kunt rijden!

Gezien de auto dus uit de UK komt, betekend dit dat de auto rechts gestuurd is. Bij JDM auto’s vinden mensen het vaak bijdragen aan de charme van de auto. Maar in dit geval lijkt het mensen af te schrikken. Iets wat wellicht ook niet mee werkt, de auto is van wit naar Nardo Grey gewrapt. Iets wat de auto een bijzondere verschijning maakt, samen met de zwarte details en velgen. Wel is het hierdoor lastig te zeggen of de auto kleurverschil heeft en hoe de staat van de lak is.

Deze (volgens John) Volle Auto beschikt onder andere over; “luchtvering, open dak, elektrisch wegklapbare trekhaak, Bose Audio, Navigatie enz enz….”. De auto heeft net iets meer dan 160.000km gereden en is compleet met alle boekjes, facturen en 2 sleutels. Het lijkt de perfecte auto voor iemand die het niet uitmaakt om aan de verkeerde kant in de auto te zitten en een niet al te dure, maar dikke diesel wilt rijden!

Stijn Dekker

Stijn is al 24 jaar gepassioneerd over auto's. Van een Jaguar E-type tot een Hyundai i20n en alles daar tussen!