GOALS: Deelnemen aan de Gumball 3000!

GOALS: Deelnemen aan de Gumball 3000!

Gumball 3000

Voor velen van ons is het een droom om deel te nemen aan een autorally zoals StreetGasm, de RunBallRally of de Gumball 3000. En laat die laatste afgelopen weekend weer van start zijn gegaan!

Dit jaar begon het circus in Londen en eindigt het later deze week in Japan. Deelname aan deze rally kost een GODSVERMOGEN (lees: eerste deelname: €67.000,- en iedere volgende keer €56.000,-). Voordeel is dat je je pinpas niet meer hoeft te trekken, alles is voor je betaald: eten, drinken, hotelovernachtingen, vliegtickets en transport van je auto via het luchtruim.

Of ja, neem je pinpas toch maar wel mee, want je benzine en de boetes die je onderweg verzamelt moet je wel zelf aftikken. Evenals de flessen champagne, die je leegspuit tijdens een van de exorbitante feestjes die tot vroeg in de ochtend duren, hetgeen waar de Gumball 3000 ook om bekend staat. Maar goed, als deelnemer met een 1.000+ pk Hellcat, 812 Superfast, Aventador of nieuwe Lamborghini Urus, zullen die uitgaves kleingeld zijn!

Het is voor velen van ons, mezelf inclusief, een droom om eens mee te doen met deze rally en 7 dagen lang in gezelschap van de dikste auto’s rond te scheuren door de meest prachtige landschappen. Maar, first things first, eerst even mijn bankrekening flink spekken en tot die tijd maar even genieten van de video’s van de Youtubers die wel deel kunnen nemen aan dit spektakel. De video hieronder van Parker aka ‘Vehicle Virgins’ gunt ons een kijkje in het deelnemersveld, spot jij de Nederlands politie-RS6 en Thijs Timmermans’ 812?

Neem ook zeker eens de tijd om heren als Mr. JWW en Shmee150 te volgen. Of volg gewoon onze eigen Jeroen van den Berg via zijn Instagram, vermaak gegarandeerd!

 

Tim Kanters

Van jongs af aan gek van alles wat met auto’s te maken heeft. De passie is nog steeds hetzelfde, enkel zijn de auto’s groter geworden. Neemt jullie mee in zijn beleving en schrijft over het laatste autonieuws, evenementen en meer.