Getunede Scion vliegt van de baan!

Getunede Scion vliegt van de baan!

De Scion FRS, ook wel bekend als de Toyota GT86, is een sportieve wagen waar rij-eigenschappen en de wegligging voorop liggen, want van zijn standaard vermogen moet ‘ie het niet hebben. Toch vinden sommige mensen looks belangrijker dan een goede wegligging. Op dat moment krijg je dit soort taferelen.

Het oogt leuk, zo’n dikke wide-body (als dat je smaak is). Maar de GT86 is met goede redenen zo gebouwd dat ‘ie goed op de weg ligt. De eigenaar van dit exemplaar schoof al die redenen aan de kant, en plaatste de body-kit samen met gigantisch brede wielen waar een trekker jaloers van wordt.  Zoals we op onderstaand filmpje kunnen zien is dit niet ten goede van de wegligging geweest, de bestuurder verliest namelijk op tamelijk normale snelheid volledig de controle. De oorzaak hiervan kan liggen aan het feit dat de gigantische achterspoiler niet gemonteerd is, voor extra downforce. De auto eindigt half op de stoep tegen een paal. De bumper en een draagarm zullen vervangen moeten worden, en het linkervoorwiel kan rechtstreeks naar de sloop.

https://www.instagram.com/p/BtJ0mibBNbd/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=embed_video

Joran Bosman

Mijn naam is Joran Bosman, ik ben een 22-jarige autofanaat die graag de allerleukste en meest bijzondere autonieuwtjes voor jullie opzoekt. Tevens studeer ik Creative Business aan de Hogeschool Utrecht. Vragen? Mail naar onderstaand adres.