Getest: Hummer H2

Getest: Hummer H2

Hummer H2Monsterlijk groot, een dikke V8 in het vooronder en een zeer rijk uitgerust interieur. Dat is waar het bij deze Hummer om draait, de kracht van deze auto is de status die deze uitstraalt. Wij reden de Hummer, wij voelden de Hummer en wij voelden onszelf een Hummer!

Wanneer je met een auto rijdt van dit kaliber voel je heel veel macht, iedereen gaat aan de kant, kijkt om en fotografeert je… Dit omdat menig mens denkt dat een Hummer voor beroemde mensen is, veel geld kost en enorm opvalt door zijn formaat!

 

Hummer H2

Wat mij opviel tijdens het rijden, is dat je zeker in het bochtenwerk merkt dat de wagen hoog op zijn wielen staat. Het is gewoon niet strak, wat we bij andere auto’s wel gewend zijn. Het rijden in een Hummer is een hele ervaring, erg leuk om eens gedaan te hebben! De auto reageert goed op het gas, je voelt de power wel maar maakt er geen gebruik van. Hebben jullie een autoliefhebber dat ooit eerder horen zeggen?

Deze Hummer H2 staat de koop bij A&D auto’s in Amersfoort, voor 39.500,- euro ben jij misschien wel de nieuwe berijder van deze straatlegale tank! Ga naar www.AenDautos.nl klik op occasions voor meer info.

Vinden jullie dat Anno 2011 rijden in een Hummer nog is toegestaan? Kijk de video en reageer!

Hummer H2

Lisa Schoonderbeek