Gespot: de nieuwe McLaren 620R!

Gespot: de nieuwe McLaren 620R!

Momenteel staat de 600LT aan de top van de Sport-serie van McLaren, maar daar gaat verandering in komen. De 620R wordt momenteel getest en is in het wild gespot, met een aantal opvallende details.

De matzwarte raket lijkt in eerste instantie op de 570S, maar er zijn een aantal dingen aangepast aan de auto. Het eerste dat opvalt is de grote carbon spoiler achterop de auto, welke voor meer downforce zorgt. Op het dak is een luchtinlaat te vinden die vermoedelijk meer lucht naar de 3.8 liter V8 stuurt.

De auto staat op 10-spaaks center-lock velgen. Achter deze velgen schuilen carbon-keramische remschijven met rode remklauwen. Vooraan de auto vinden we een grote splitter en vinnen aan beide zijkanten van de voorbumper.

Onder de kap ligt de 3.8 liter twin turbo V8, die in het geval van de 620R (je raad het al) 620 PK produceert. Normaal gesproken kan deze motor tot 8500 tpm draaien, maar in het geval van de 620R zal dit iets hoger liggen.

Joran Bosman

Mijn naam is Joran Bosman, ik ben een 22-jarige autofanaat die graag de allerleukste en meest bijzondere autonieuwtjes voor jullie opzoekt. Tevens studeer ik Creative Business aan de Hogeschool Utrecht. Vragen? Mail naar onderstaand adres.