Gespot: Audi R8 V10 spyder 2017

Gespot: Audi R8 V10 spyder 2017

Normaal gesproken doet Audi enigszins moeite om zijn nieuwe modellen die nog niet gelanceerd zijn te camoufleren, echter is er nu al een model gespot zonder enige vorm van camouflage. Dit betekent dat de Audi R8 Spyder volgende week al gelanceerd zal worden…

Veel verassende aanpassingen zullen we niet vinden bij de Spyder variant van de Audi R8, gelukkig zal de auto wel voorzien zijn van een soft-top in plaats van een metalen dakconstructie. Ook de specificaties zullen niet veel anders zijn dan bij de coupé versie, denk aan een Plus versie met 610 pk en een minder sterke versie met 540 pk.

Wat wel bijzonder is, is de plek waar deze R8 Spyder gespot werd. De foto is genomen in Namibië, een plek waar je niet zo snel een van de nieuwste Audi’s tegen zal komen. Wat denken jullie dat deze auto daar precies deed? En waarom op deze locatie?

Audi R8 spyder www.hartvoorautos.nl

Pieter Schoonderbeek

Sportief georiënteerde journalist. Brengt zijn vrije tijd graag door op en rond het circuit. Neemt je graag mee in de wereld van exclusieve auto's en deelt graag zijn belevingen op het gebied van sportieve, exclusieve en luxewagens.