GESPOT: 992.2 Turbo in de sneeuw

GESPOT: 992.2 Turbo in de sneeuw

In 2023 kunnen we een nieuwe Porsche Turbo verwachten van de 911-generatie. En dat betekent dat er volop getest moet worden met de auto. Ook de sneeuw moet getrotseerd worden om het maximale uit de auto te halen.

Is er dan iets nieuws te zien op deze spy-pics? Niet per se. De verticale nieren in de voorbumper zijn automatisch verstelbaar, dit valt onder de noemer ‘actieve aerodynamica’. De twee bollen die je onder het kenteken ziet, kunnen fungeren als camera, adaptieve cruisecontrol, maar zijn wellicht ook voor andere functies die de bestuurder assisteren.

Uiterlijkerwijs lijken er geen aanpassingen te zijn gedaan, al lijkt de lichtbalk op de kont van de auto niet meer uit een geheel te bestaan. Echter, dit kan ook een optische illusie zijn en is een miniscule aanpassing. Over het interieur kunnen we nog niets zeggen, maar verwacht daar de luxe van Porsche zonder aardverschuivende aanpassingen.

Bron: Autoevolution.com

Tim Kanters

Van jongs af aan gek van alles wat met auto’s te maken heeft. De passie is nog steeds hetzelfde, enkel zijn de auto’s groter geworden. Neemt jullie mee in zijn beleving en schrijft over het laatste autonieuws, evenementen en meer.