GESPOT: 2019 Mercedes-AMG GT

GESPOT: 2019 Mercedes-AMG GT

Mercedes-AMG GT Spyshot

Ben jij zo iemand die kan genieten van de sneeuw of juist iemand die de sneeuw vervloekt? Wie van beiden je ook bent, we hebben nieuws voor je waar je de sneeuw dankbaar voor bent. Namelijk spashots van de nieuwe Mercedes-AMG GT.

De foto’s zijn leuk, de omgeving is leuk, maar waar het ons om gaat, is de auto die daar te zien is. De op dit moment het meest krachtige Mercedes productiemodel, de AMG-GT, is zijn vierwielaandrijving aan het uittesten in de barre omstandigheden. Ik  zeg met opzet ‘Op dit moment’, want wanneer de Project ONE in productie gaat, gaat deze er met de titel vandoor.

Mocht je echter op zoek zijn naar een echte sportauto, dan zouden wij de GT S, GT C of GTR aanbevelen. Want ondanks de 805 pk met vierwielaandrijving die de GT zal herbergen, zal deze auto zich meer focussen op luxe en rijcomfort dan op het scherpe bochtenwerk.

Ik wil je nu graag meer vertellen over de uiteindelijke vorm van de nieuwe GT, zie jij ook dat de camouflage daar nog maar weinig over los laat. De vier uitlaatsierstukken zijn een hint naar de huidige AMG-modellen, maar ik hoop dat de centraal geplaatste uitlaat zijn weg vind naar het productiemodel. En het spoilertje a la Porsche Panamera zou ik ook zeker in productie laten gaan! Voor nu houd ik het nog even bij de geweldige persfoto’s, want wat belooft dit een wagen te worden. Hij ziet er in ieder geval veel, veel beter uit ziet dan de nieuwe CLS!

Mercedes-AMG GT Spyshot

Mercedes-AMG GT Spyshot

Mercedes-AMG GT Spyshot

Tim Kanters

Van jongs af aan gek van alles wat met auto’s te maken heeft. De passie is nog steeds hetzelfde, enkel zijn de auto’s groter geworden. Neemt jullie mee in zijn beleving en schrijft over het laatste autonieuws, evenementen en meer.