GESPOT: 2019 Audi S7 zonder camouflage

GESPOT: 2019 Audi S7 zonder camouflage

2019 Audi S7

Audi heeft net de nieuwe A6 geïntroduceerd en nu is het tijd voor het ruimere broertje, de A7. Of nee, maak er maar het ruimere en snellere broertje van, de S7. En die mag nu ook zonder camouflage naar buiten.   

‘Er was eens een parkeergarage, ergens ver verscholen in het Duitse landschap, waar eens..’ Het zou een mooie nieuwe twist geven aan de Fast & Furious-filmreeks, maar nee, dit is gewoon het dagelijkse leven. Autoliefhebbers met een camera die toevalligerwijs de nieuwe Audi S7 tegen het lijf lopen in een parkeergarage ergens in Duitsland.

En zoals je ziet, de auto oogt soepel, verfijnd en wat het mooie is, er zit geen wereld van verschil meer tussen de conceptversie en de versie zoals ie hier staat. Tuurlijk, er zijn minimale verschillen te zien in het linnenwerk, maar de doorlopende achterlichtunit is een geweldige hint naar ‘vroegah’, toen je bijvoorbeeld de Audi Quattro en Audi 80 had met een ‘heckblende’ tussen de achterlichten. Vier uitlaatsierstukjes* en schabam, je kijkt naar de nieuwe Audi S7.

*: Ja, die uitlaatsierstukjes verbergen de echte uitlaten, net zoals bij de nieuwe A6.

We zouden graag die dikke 4 liter V8 terug zien komen, maar in 2019 is ‘downsizen’ wederom een hot-topic. Het word een V6, een van de kleinste motoren ooit geleverd in een A7. Maar er is ook goed nieuws, de motor zal een 2,9 liter twin-turbo worden, welke ook te vinden is in de RS5 en Panamera 4S, jazeker. Dus, nog steeds 450 pk en naar de 100 in 4,5 seconden. Niets te klagen dus. En heb je dat wel, dan hypnotiseer jezelf maar door te kijken naar de achterlichten die een show geven wanneer je de auto van het slot af haalt, dan leer je dat wel af. De Audi S7 wordt gewoon weer een dijk van een wagen.

Bron: pro-street.dk

2019 Audi S7

2019 Audi S7

Tim Kanters

Van jongs af aan gek van alles wat met auto’s te maken heeft. De passie is nog steeds hetzelfde, enkel zijn de auto’s groter geworden. Neemt jullie mee in zijn beleving en schrijft over het laatste autonieuws, evenementen en meer.