Gereden: Novitec Mclaren 720S [PassionWithoutLimits Special]

Gereden: Novitec Mclaren 720S [PassionWithoutLimits Special]

Zo heel af en toe mag je een auto testen, waarbij je van te voren al weet; dit is écht bijzonder. Nou dit was er zo één, wij gingen vol gas met de Novitec Mclaren 720S!

Vandaag even geen standaard test, over hoe goed een bepaald product is. Deze keer gewoon even puur op de emotie, puur op de beleving; echte passie. Wij waren te gast bij PassionWithoutLimits, een supercar verhuurbedrijf. Geen verhuurbedrijf waarbij je even een half uurtje mag stampen met een auto, maar een bedrijf waar jij je trouwauto kunt huren of deel kunt nemen aan een supercartour maar daar later meer over.

Wat Novitec ten eerste heeft gedaan is het vermogen wat opgeschroefd, 720 pk was namelijk niet genoeg volgens de tuner. De 4 liter V8 produceert nu 810 pk en 878 Nm koppel, met behulp van al die pk’s kan deze supercar van 0 naar 100 sprinten in slechts 2.7 seconden. Dat is 0.2 seconden sneller dan wat ‘ie standaard kan, ook al niet misselijk. Wanneer je dapper genoeg bent om het gaspedaal lang genoeg tegen de vloer te drukken zul je een topsnelheid halen van 346 kilometer per uur! Daarnaast heeft Novitec ook een zeer luid uitlaatsysteem met aangepaste katalysatoren gemonteerd, vlammen zijn gegarandeerd!

Al deze technische aanpassingen zorgen voor een grote verbetering van de rijbeleving, de auto leeft meer! De trekkracht van de achtcilinder turbo motor is krankzinnig, de eerste 3 versnellingen zijn redelijk kort waardoor je serieus bij de les moet zijn wanneer je op het gas gaat. Bij het terugschakelen klapt de bak goed en maakt de uitlaat een ontzettend gaaf geluid, dit klinkt bijna F1-stijl.

Novitec heeft ook het hele Aero-pakket gemonteerd, denk aan carbon frontsplitters, flaps, sideskirts, diffusor, vergrote achterspoiler met luchtremfunctie, lichtgewicht gesmede velgen en extra luchtopeningen voor koeling. Het totale plaatje in deze kleurstelling zorgt voor een bizar eindresultaat, de auto ziet er zo bijzonder uit…

Benieuwd geworden? Probeer hem dan zelf via de volgende wegen:

Huur de Novitec Mclaren 720s voor je bruiloft
Een Novitec Mclaren huren bij PassionWithoutLimits geeft je trouwdag nog meer glans. Stap samen je partner in deze zeer extreme supercar met hypercars specificaties, wat wil je nog meer?

Hart voor Auto’s / PWL Supercartour
De Hart voor Auto’s supercartour in samenwerking met PassionWithoutLimits is een uniek concept voor echte petrolheads; een supercar tour over de mooiste wegen in binnen- èn buitenland! Bij deze exclusieve tour krijg je de mogelijkheid om in al onze supercars te rijden, inclusief luxe lunch en diner. De tour is zeer geschikt als bedrijfsuitje, teambuilding, zakelijk evenement of corporate event. Ervaar samen met collega’s, zakelijke partners of vrienden de emotie en het geweld van onze V8, V10 en V12 motoren! Met deze tour, die uniek is in Nederland, hoeft u zelf geen supercar te bezitten om uw passie voor bijzondere sportauto’s met een groep enthousiaste autoliefhebbers een hele dag te kunnen delen. Wij hebben de mooiste routes voor u uitgestippeld en zullen ca. 500-600 km gaan rijden om u de emotie, het geweld en de unieke rijeigenschappen van al onze supercars te laten ervaren.

Foto’s door Rowan van den Bragt.

Pieter Schoonderbeek

Sportief georiënteerde journalist. Brengt zijn vrije tijd graag door op en rond het circuit. Neemt je graag mee in de wereld van exclusieve auto's en deelt graag zijn belevingen op het gebied van sportieve, exclusieve en luxewagens.