Gereden: Maserati GranTurismo MC Stradale

Gereden: Maserati GranTurismo MC Stradale

Als autoliefhebber kun  je de dag natuurlijk niet beter beginnen als met een auto die een ontzettend lekker geluid produceert. Laat onze dag nou beginnen bij PassionWithoutLimits, die een hele gave Maserati Granturismo MC Stradale hebben staan…

Voor wie de normale Maserati niet extreem genoeg is, kent het gamma van Maserati ook nog de MC stradale. Dit is in principe een straat legale race versie van de GranTurismo S. Hier even wat specificaties op een rijtje:

MC Stradale:
– 4,7-liter V8
– 450 Pk
– 510 Nm koppel
– 0 – 100 km/h in 4,6 seconden
– Topsnelheid: 301 km/h
– Gewicht: 1845 Kg

Het rauwe geluid van de V8 manifesteert zich zodra je de contactsleutel omdraait. Onder weg blijft de GranTurismo MC Stradale opmerkelijk comfortabel voor een model van dit kaliber: de ophanging is niet schokkerig en de stoelen zijn voldoende gevuld voor een ritje op de snelweg. Met de Race-modus ingeschakeld verandert de MC Stradale in een echt beest. Zijn V8 gromt en brult ongebreideld, terwijl het optrekken razendsnel gebeurt. De bolide wordt van de ene bocht naar de andere gekatapulteerd. Het opschakelen gaat echter telkens gepaard met een flinke schop onder de kont, een eigenschap die doet denken aan de Corsa-modus in een Lamborghini Gallardo, maar die vooral enige instabiliteit veroorzaakt in bochten.

De GranTurismo MC Stradale, een volledig op plezier en emotioneel gerichte auto, maakt al zijn beloftes waar. Hoewel de gerobotiseerde versnellingsbak in Race-modus soms wat agressief voor de dag komt, garandeert deze supersnelle coupé je van ware kippenvel momenten die niet elke auto in dit segment kan bieden. Een coupé vol karakter die heel wat meer aandacht verdiend dan dat hij ooit gekregen heeft. Dit is daadwerkelijk een toekomstige klassieker waar ik nog vaak aan terug zal denken…

Huur de Maserati Granturismo MC Stradale voor je bruiloft
Een MC Stradale huren bij PassionWithoutLimits geeft je trouwdag nog meer glans. Stap samen je partner in deze zeer extreme supercar met kippenvel-achtige sound, wat wil je nog meer?

Hart voor Auto’s / PWL Supercartour
De Hart voor Auto’s supercartour in samenwerking met PassionWithoutLimits is een uniek concept voor echte petrolheads; een supercar tour over de mooiste wegen in binnen- èn buitenland! Bij deze exclusieve tour krijg je de mogelijkheid om in al onze supercars te rijden, inclusief luxe lunch en diner. De tour is zeer geschikt als bedrijfsuitje, teambuilding, zakelijk evenement of corporate event. Ervaar samen met collega’s, zakelijke partners of vrienden de emotie en het geweld van onze V8, V10 en V12 motoren! Met deze tour, die uniek is in Nederland, hoeft u zelf geen supercar te bezitten om uw passie voor bijzondere sportauto’s met een groep enthousiaste autoliefhebbers een hele dag te kunnen delen. Wij hebben de mooiste routes voor u uitgestippeld en zullen ca. 500-600 km gaan rijden om u de emotie, het geweld en de unieke rijeigenschappen van al onze supercars te laten ervaren.

Pieter Schoonderbeek

Sportief georiënteerde journalist. Brengt zijn vrije tijd graag door op en rond het circuit. Neemt je graag mee in de wereld van exclusieve auto's en deelt graag zijn belevingen op het gebied van sportieve, exclusieve en luxewagens.