Genoeg van je Zonda? Plak hem tegen de muur!

Genoeg van je Zonda? Plak hem tegen de muur!

Pagani Revolucion

Degene onder ons met kinderen kennen het gezegde ‘Ik kan ze wel achter het behang plakken’ vast en zeker. De automotive-versie kende wij nog niet, maar vanaf vandaag is ‘Ik kan hem wel tegen de muur plakken’ werkelijkheid geworden.

Inderdaad. En de man die daar verantwoordelijk is, is Pablo Perez. Ons zei de naam in eerste instantie niets, maar hij is een bekende in de racerij en kan sturen als een malle. En, hij is een Pagani verzamelaar van het eerste uur. Hij rijdt in zijn vrije tijd rond in een kneiterdikke Pagani Huayra BC en een Zonda Revolucion, ja, serieus, deze man heeft gewoon twee Pagani’s in de garage staan. En hij is een kunstverzamelaar, maar een Pagani die als kunstwerk tegen de muur aan geplakt wordt, is voor ons ook nieuw!

Zijn 3e Pagani lijkt in eerste instantie zijn Zonda Revolucion te zijn die tegen de muur gespijkerd is, maar schijn bedriegt. Dit zwarte meestwerk is een 1:1 op carbonfiber-replica van zijn straatlegale Zonda. Wat ons betreft kunnen alle kunstenaars, dood en levend, inpakken, want toffer dan dit wordt kunst wat betreft ons autoliefhebbers niet meer! Kijk voor de lol even op de Instagram van Pablo, wat een leven moet die vent hebben!

Tim Kanters

Van jongs af aan gek van alles wat met auto’s te maken heeft. De passie is nog steeds hetzelfde, enkel zijn de auto’s groter geworden. Neemt jullie mee in zijn beleving en schrijft over het laatste autonieuws, evenementen en meer.