Geluid aan: Lamborghini Urus met Fi Exhaust!

Geluid aan: Lamborghini Urus met Fi Exhaust!

De Lamborghini Urus is een dikke beuker, dat is een feit. Deze super-SUV beschikt over een dikke V8 die een lekker geluid produceert, maar dit exemplaar heeft een leuk extraatje!

Deze Lamborghini Urus is namelijk uitgerust met een ander uitlaatsysteem. Het betreft hier een systeem van Fi Exhaust, een merk dat bekend staat om het volume dat geproduceerd wordt wanneer je flink op het gas trapt. Met zijn 4 liter V8 die 650 PK en 850 Nm produceert kan de Urus van 0 naar 100 accelereren in slechts 3.6 seconden, en dat in een SUV! Natuurlijk wil je dat dit gepaard gaat met een enorm gebulder uit de uitlaat, en met het systeem van Fi Exhaust kan de motor goed uitademen. In onderstaande video kunnen we goed luisteren hoe dit klinkt, dus zet je geluid goed hard!

Joran Bosman

Mijn naam is Joran Bosman, ik ben een 22-jarige autofanaat die graag de allerleukste en meest bijzondere autonieuwtjes voor jullie opzoekt. Tevens studeer ik Creative Business aan de Hogeschool Utrecht. Vragen? Mail naar onderstaand adres.