Gelekt: Mercedes-AMG CLA 45!

Gelekt: Mercedes-AMG CLA 45!

Iedere petrolhead configureert wel eens een dikke wagen op de website van het desbetreffende merk. En soms verloopt het niet altijd even soepel, maar in dit geval pakte dat goed uit voor een lezer van Auto Bild, hij kreeg tijdens het configureren van een CLA ineens de verkeerde foto op zijn scherm.

De lezer wilde namelijk meer informatie over het AMG Night Package op de CLA 35. En toen transformeerde de CLA ineens in de CLA 45, oeps! Gelukkig voor Mercedes is het bij slechts een foto gebleven, en de kwaliteit is niet om over naar huis te schrijven. Ach ja, het is beter dan niets.

Dit is dus het enige wat we nu zeker weten over de komende CLA 45, want Mercedes heeft verder nog niks bekend gemaakt wat betreft het topmodel. Wel wordt verwacht dat er van de 45 varianten ook een S-model komt. Deze zal wellicht een vermogen hebben van rond de 420 PK, en dat is wel erg lekker in het geval van een kleine A-klasse of CLA.

Joran Bosman

Mijn naam is Joran Bosman, ik ben een 22-jarige autofanaat die graag de allerleukste en meest bijzondere autonieuwtjes voor jullie opzoekt. Tevens studeer ik Creative Business aan de Hogeschool Utrecht. Vragen? Mail naar onderstaand adres.