Gelekt: de opvolger van de McLaren Senna!

Gelekt: de opvolger van de McLaren Senna!

De McLaren Senna is het toppunt van wat McLaren momenteel te bieden heeft. Veel power, en nog meer downforce. Hij is er nog niet heel lang, maar er schijnt nu al een opvolger van dit track-monster aan te komen!

Er zijn namelijk afbeeldingen gelekt van een nieuw project van het merk. Het lijkt een beetje op een doorontwikkeling van de Senna, met een lange, lage neus en een enorme spoiler achterop. Hij heeft de codenaam “BC-03”. Het gaat wederom niet om de looks, maar om functionaliteit. Al lijkt de achterspoiler een stuk beter geïntegreerd te zijn in het ontwerp. Leuk detail zijn de achterlichten, die in de spoiler verwerkt zijn.

Omdat dit een lek is, is er nog niks officieel bekend, we weten zelfs niet of dit daadwerkelijk een opvolger is van de Senna. Het enige wat we nu weten, is hoe hij eruitziet. Het is een kwestie van tijd voor McLaren de auto onthult.

Joran Bosman

Mijn naam is Joran Bosman, ik ben een 22-jarige autofanaat die graag de allerleukste en meest bijzondere autonieuwtjes voor jullie opzoekt. Tevens studeer ik Creative Business aan de Hogeschool Utrecht. Vragen? Mail naar onderstaand adres.