GELEKT: De nieuwe Pagani!

GELEKT: De nieuwe Pagani!

Een korrelige foto van iets wat lijkt op de nieuwe Pagani is het internet over gevlogen. En ondanks dat de herkomst van de foto niet meer te herleiden is, lijkt het niet meteen om de nieuwe Pagani te gaan, maar om een foto uit een presentatie van Horacio Pagani van 2019 die eigenlijk niet het grote publiek mocht bereiken.

Naar alle waarschijnlijkheid gaat het hier om een render en naast deze foto is er dan ook nog geen enkel materiaal voor handen van de nieuwe Pagani. Het enige wat we je kunnen mededelen, is het statement van Horacio Pagani, waarin hij mededeelt dat het een auto wordt met de optie tot een handgeschakelde versnellingsbak, maar ook dat dit de laatste Pagani wordt met verbrandingsmotor.

Die handgeschakelde versnellingsbak, daar zijn we heel blij mee. Het betekent dat Pagani de tijd heeft genomen om een versnellingsbak te maken voor de purist, terwijl het merendeel van de bevolking lekker op de automatische piloot zal willen rijden. Uiteraard zal de 6 liter V12 aanwezig zijn in de opkomende Pagani. En ben je je bankrekening al aan het checken? Vergeet het maar, volgens betrouwbare bronnen zijn alle 300 slots van de nieuwe Pagani al gereserveerd!

Tim Kanters

Van jongs af aan gek van alles wat met auto’s te maken heeft. De passie is nog steeds hetzelfde, enkel zijn de auto’s groter geworden. Neemt jullie mee in zijn beleving en schrijft over het laatste autonieuws, evenementen en meer.