Gelekt: 2019 BMW 7-serie!

Gelekt: 2019 BMW 7-serie!

Waar we hier naar kijken is geen onofficiële render van een fantasie-auto, het gaat hier daadwerkelijk om de nieuwe 7-serie van BMW! Er is nog niks officieel onthuld over de nieuwe 7-serie, maar een drietal gelekte foto’s laten al zien wat we kunnen verwachten.

De nieuwe luxe-limo van BMW lijkt de X7 te volgen qua uiterlijk, een grote grill met smalle koplampen. De algemene vorm van de auto blijft natuurlijk grotendeels gelijk, het is namelijk een grote limousine. Voornamelijk de verlichting voor en achter hebben een verandering ondergaan, wat dezelfde richting op gaat als de verlichting op de overige nieuwe BMW’s. Het is dus te verwachten dat de achterlichten ook een stuk smaller worden en een combinatie zullen zijn van dieprood en donkergrijs zoals bij de nieuwe 3-serie. De blauwe tint in de koplampen lijken te betekenen dat de 7-serie standaard wordt uitgerust met de laser-headlights.

Wanneer de nieuwe 7-serie officieel voor het eerst het licht zal zien is nog niet bekend, op zijn vroegst zal dit in de komende weken gebeuren. Het kan natuurlijk ook dat BMW wacht tot de Geneva Motor Show.

Joran Bosman

Mijn naam is Joran Bosman, ik ben een 22-jarige autofanaat die graag de allerleukste en meest bijzondere autonieuwtjes voor jullie opzoekt. Tevens studeer ik Creative Business aan de Hogeschool Utrecht. Vragen? Mail naar onderstaand adres.