Geen geld voor een RS6, maar wil je wel de kleur Nardo Grey?

Geen geld voor een RS6, maar wil je wel de kleur Nardo Grey?

Ik kan me zo voorstellen dat je verkocht bent aan de kleur Nardo Grey, misschien wel de meest besproken autokleur ooit. Audi leverde dit namelijk op verschillende RS-modellen, waaronder de welbekende RS6. Helaas zijn die auto’s erg duur en niet voor iedereen binnen handbereik. Voor een ieder die wel Nardo Grey wilt maar geen geld heeft voor een RS, hebben wij nu de oplossing!

Ja, dan zul je je moeten melden bij Meijers Haarlem , het adres voor onderhoud, styling, reparatie, tuning en schadeherstel voor elke Vespa of Piaggio scooter. Die gasten customizen dus volledig jouw Vespa scooter, wat echt oprecht heel erg vet is! Dit Vespa S exemplaar is bijvoorbeeld volledig uitgevoerd in Audi kleur Nardo Grey én zelfs Audi’s honingraad stiksel. Dat in combinatie met de zwarte accenten maakt hem dit tot misschien wel de dikste Vespa van Nederland.

Ben jij iets minder gek op de kleur Nardo Grey, maar wil je wel een Vespa of Piaggio scooter in de kleur van jouw auto? Meijers Haarlem kan dus álles organiseren voor wat betreft kleuren en maatwerk. Hoe vet is het om jouw Vespa scooter in de kleur van je auto te laten spuiten? Een super vette combi waar elke auto-fan van zal kwijlen.

Pieter Schoonderbeek

Sportief georiënteerde journalist. Brengt zijn vrije tijd graag door op en rond het circuit. Neemt je graag mee in de wereld van exclusieve auto's en deelt graag zijn belevingen op het gebied van sportieve, exclusieve en luxewagens.