Gecrashte Huracan Performante nu te koop!

Gecrashte Huracan Performante nu te koop!

De Lamborghini Huracan Performante die een paar meter van de dealer vol tegen een boom knalde, staat nu te koop. De auto wordt niet in zijn geheel verkocht maar in onderdelen, dat dan wel.

Nadat de auto total loss werd verklaard door de verzekering, is de Lamborghini bij demontagebedrijf Kempers terechtgekomen. Daar werd (uiteraard) de auto gedemonteerd, zodat hij in losse onderdelen verkocht kon worden. De schade aan de supercar is niet mals en beperkt zich niet alleen tot het plaatwerk. De dikke V10 is niet meer te gebruiken omdat deze is verschoven en gebroken. Voor een schamele 15.500 euro is het flink beschadigde blok voor jou. Wil je de versnellingsbak ook hebben? Dat kost dan 8.500 euro.

Onderhuids zijn er nog wel interessante onderdelen die te hergebruiken zijn, zoals de remmerij. Voor 11.857 euro heb je de vier remklauwen en keramische schijven, 4.580 euro voor de klauwen en 7.277 euro voor de schijven. Wil je de stoelen in je eigen auto bouwen? Voor 4.995 euro kan je ze meenemen. De advertentie kun je hier bekijken. In bovenstaand filmpje is te zien hoe de bestuurder van de Lamborghini de controle verliest na het lanceren van de auto en tegen de boom eindigt. Bij de crash is niemand gewond geraakt.

Joran Bosman

Mijn naam is Joran Bosman, ik ben een 22-jarige autofanaat die graag de allerleukste en meest bijzondere autonieuwtjes voor jullie opzoekt. Tevens studeer ik Creative Business aan de Hogeschool Utrecht. Vragen? Mail naar onderstaand adres.