Gecrashte Ferrari Enzo zal naar verwachting € 2.000.000,- opbrengen!

Gecrashte Ferrari Enzo zal naar verwachting € 2.000.000,- opbrengen!
Untitled-1
Het is glanzend zwart, werd in tweeën gescheurd en zal naar verwachting meer dan € 2.000.000,- opbrengen. Ja, deze Ferrari Enzo is er eentje met een bijzonder verhaal…

Op 3 februari zal de auto geveild worden in Parijs, een bijzondere auto want dit is er een die het hele internet over is gegaan. Voor wie het verhaal nog niet kent, lees hier snel verder!

Deze Ferrari Enzo met chassis nummer 135564 verliet in 2004 de stallen van Modena in de kleur Rosso Corsa. In 2006 was hij betrokken bij een ernstig ongeluk in de Verenigde Staten, de auto brak in tweeën na een crash op de Pacific Coast Highway met ruim 260 km/u . Het leek onvermijdelijk dat de auto naar de sloop moest, echter is de auto volledig hersteld door de technische dienst van Ferrari in Italië. De auto is dus compleet opnieuw opgebouwd en gespoten in de kleur Nero Daytona. De auto heeft ook een Bose stereo-installatie, satellietnavigatie, een achteruitrijcamera, elektrische ramen en een koolstofvezel achterspoiler. Er is geen reden om te twijfelen aan Ferrari’s werk, maar de auto heeft wel een bedorven historie, dus ik ben heel benieuwd wat de auto nu op zal brengen op de veiling!

Enzo auction19 Enzo auction Enzo auction1 Enzo auction2 Enzo auction26

Pieter Schoonderbeek

Sportief georiënteerde journalist. Brengt zijn vrije tijd graag door op en rond het circuit. Neemt je graag mee in de wereld van exclusieve auto's en deelt graag zijn belevingen op het gebied van sportieve, exclusieve en luxewagens.