[GALLERY] Wörthersee: Audi RS-heaven!

[GALLERY] Wörthersee: Audi RS-heaven!

Audi RS

Als ik zeg Wörthersee, weten velen van jullie al hoe laat het is. Ieder jaar rond deze tijd wordt de omgeving van Velden, Oostenrijk overspoelt met tuningliefhebbers die met de dikste creaties al rijdend over de boulevard lopen te pronken met hun trots.

Wij waarderen iedere auto die op dit moment rondrijdt in Wörthersee in aanloop naar het GTI-Treffen, maar onze collega’s van Speedhunters.com hebben me toch een partij dikke auto’s uit de VAG-groep op de gevoelige plaat weten te leggen! De Audi RS’en vliegen je daar op dit moment letterlijk en figuurlijk om de oren.

Wat er dan allemaal te zien is daar? Je kunt beter de vraag stellen ‘wat niet?’, dan zijn we sneller uit gepraat: van de RS4 B5 tot de allernieuwste RS4 B9 die al plat op zijn buik is gelegd, in Oostenrijk rijdt het allemaal op dit moment. Uiteraard kun je kwartetten met de RS6 C7’s die er rond rijden, al die opspoelende turbo’s en klapperende uitlaten, het moet genieten zijn daar in het zuiden op dit moment.

Maar laten we de andere stations van de Duitsers niet onbelicht laten, ook steeds meer Golf R Variant’s en zelfs de R36 Variant komt daar zo nu en dan tevoorschijn en wij kunnen het alleen maar waarderen dat er mensen zijn die zich een beetje willen distantieren van de grote meute! (Een E63 AMG Estate die een beetje komt partycrashen? Kan gewoon!) Wij zijn heel erg benieuwd, ben jij in Oostenrijk geweest en heb jij dikke platen geschoten van de supercars daar? Stuur ze door en dan maak ik er binnenkort een toffe gallery van! PS: Heb jij de Golf GTI Clubsport met hoogtevrees ook gespot?

\Audi RS

Audi RS

Audi RS

Audi RS

Audi RS

Audi RS

Audi RS

Audi RS

Audi RS

Audi RS

Audi RS

Audi RS

Audi RS

 

 

 

Tim Kanters

Van jongs af aan gek van alles wat met auto’s te maken heeft. De passie is nog steeds hetzelfde, enkel zijn de auto’s groter geworden. Neemt jullie mee in zijn beleving en schrijft over het laatste autonieuws, evenementen en meer.