Gaat Don de Jong zijn Lamborghini Huracán Performante weer verkopen?!

Gaat Don de Jong zijn Lamborghini Huracán Performante weer verkopen?!

Half november kwam het nieuws naar buiten waar lang over werd gespeculeerd, Don de Jong kocht op 21-jarige leeftijd een gifgroene Lamborghini Huracán Performante voor maar liefst €280.000. Een ware droom auto. 

Naar aanleiding van de vlog van Don van afgelopen week blijkt echter dat hij twijfelt om zijn Lamborghini te behouden.

Zo geeft de YouTuber aan dat hij sinds het aanschaffen van zijn supercar hij geen moment spijt heeft gehad van zijn aankoop en geniet hij van het elke dag mogen rijden in zijn droomauto.

Echter geeft Don aan dat hij een aantal punten heeft die hem dwars zitten.

Zo geeft de YouTuber onder andere aan dat hij de prijs van de auto erg hoog vindt, begrijpelijk met een nieuwprijs van ruim €350.000. Hij geeft aan bang te zijn voor een enorme waardevermindering wat hem naar eigen zeggen een naar gevoel geeft.

Ook legt hij in zijn video uit dat hij het idee heeft dat de auto te ver van hem af staat. 

Don; “Een dure auto met een mooie uitstraling, daar pas ik helemaal niet bij. Ik loop graag in mijn joggingbroek, dat is wat bij mij past en waar ik mij lekker bij voel.”

Hij benadrukt in de video dat hij absoluut geen spijt heeft van zijn aankoop en hij de ervaring van het rijden in deze auto geweldig vindt. Maar dat hij denkt dat een auto zoals hiervoor, een Audi RS6, meer het totaalplaatje is waarnaar hij op zoek is. Het totaalplaatje dat hij nu aangeeft te missen.

Wel zegt Don dat hij er geen nieuwe auto bij gaat kopen, dit omdat het voor nu te veel van het goede is. Hij bewaart zijn geld liever voor het huis dat hij onlangs heeft gekocht en wil graag een mooie buffer opbouwen voor later.

Wat de YouTuber in gedachte zou hebben als vervanger van zijn Lamborghini?

“De nieuwe Audi RS6 of RS7”, zegt hij enthousiast.

Hij denkt hiermee nog leukere content te kunnen maken, onder andere doordat hij zijn vrienden mee kan nemen in de auto. Lekker op vakantie kan gaan en gekke dingen kan doen. En dat allemaal met nagenoeg dezelfde prestaties als in zijn Lamborghini.

Aan het einde van de video brengt hij zijn auto nog even op beeld en zegt; “Als je er toch zo naar kijkt, het is nog steeds een droom…”

Thomas Heule