G63 AMG Mansory Star Trooper Phillip Plein Edition voor €560.000,-

G63 AMG Mansory Star Trooper Phillip Plein Edition voor €560.000,-

Mansory staat bekend om de unieke aanpak van al exclusieve auto’s. Met het toevoegen van een hoop carbon, bijzondere kleuren in het interieur en vooral agressieve bodykits..

Nee dit is absoluut geen gewone G63 AMG zoals je die kent, deze versie is onder handen genomen door Mansory en Phillip Plein, wat een uniek design en een monster van een auto oplevert. Zoals bekend is Mansory van de opvallende en abstracte bodykits, deze G63 Star Trooper Phillip Plein Edition is daarin geen uitzondering.
Zoals de naam al doet vermoeden, deze G-Klasse is in samenwerking met Phillip Plein gebouwd. Waar moet je dan aan denken bij een samenwerking tussen een kledingbedrijf en een autotuner?

De G-Klasse is compleet gestript, van zowel de binnen als buitenkant, om een totaal nieuwe look te creëren voor de al bijzondere auto. Door het toevoegen van een widebodykit en hoop carbon is de uitstraling van de auto aan de buitenkant compleet veranderd. In combinatie van de 23 inch grote velgen met rode accenten, de Phillip Plein logo’s aan de buitenkant van de auto die zorgen dat je weet in welke auto je stapt, is deze G63 niet te vergelijken met het “standaard” model.

Ook de motor van de special edition is verre van standaard. Door het toevoegen van nieuwe turbo’s, grotere downpipes en een nieuwe high performance uitlaat komt de Mercedes V8 nog beter tot zijn recht. De achtcilinder produceert nu maar liefst 850pk, waardoor de 0 naar 100 kilometer per uur tijd wordt verkort naar 3,5 seconden. Voor de liefhebbers onder ons, de auto is van binnen uitgevoerd met knalrood leer, voorzien van Phillip Plein details en een hemel die veel weg heeft van een Rolls Royce. Mocht je opzoek zijn naar deze auto, hij staat te koop voor €559.300,- bij Hollman International.

Thomas Heule