G 63 AMG BRABUS 800 1/15 First Edition te koop voor €755.650,-

G 63 AMG BRABUS 800 1/15 First Edition te koop voor €755.650,-

Brabus is onder ons allemaal wel bekend als de tuner op het gebied van Mercedes AMG. Af en toe wordt er dan ook een leuke special edition ontwikkeld..

Dit is absoluut geen standaard Mercedes G63 AMG, sterker nog, deze torent nog verder boven de standaard versie uit dan je je voor kan stellen. Zoals bekend maakt Brabus bizarre versies op de al snelle Mercedes AMG modellen. Tegenwoordig gaan ze daarin soms net even een stapje verdere. Zoals met Deza Brabus G63 800 XLP First Edition.

Naast het toevoegen van brede bodykits en veel carbon fiber staat Brabus ook bekend om de bizarre vermogens die zij uit vele auto’s weten te halen. Brabus 800 is dan ook een bekende aanduiding die op vele modellen wordt toegevoegd. Ook deze monsterlijke versie is voorzien van het bekende pakket. Met 800pk vliegt de loei zware auto van 0 naar 100 kilometer per uur in 4.8 seconden. De auto bereikt zijn topsnelheid op 240 kilometer per uur. Wat erg snel voelt als je zo hoog op de weg zit kunnen wij met je delen.

Om de bijzondere auto een echte special edition te maken kon een custom made interieur niet achterblijven.
De Brabus 800 XLP First Edition is dan ook goed onder handen genomen. Met een kleurencombinatie die je niet vaak tegen zult komen. Een combinatie met crème wit leer en beige alcantara zorgt voor een perfecte en comfortabele balans binnenin de auto. Zo kan je van alle gemakken voorzien op Safari met de ruim 750 duizend euro kostende G Klasse.

De auto is met 50 centimeter verlengd, wat zorgt voor een kleine toename van de beenruimte. Want zoals je wellicht al is opgevallen, is deze auto gedesignd als pick-up. Wie weet krijg je je baas zelfs zo ver om een poging te doen een op grijs kenteken te zetten. Eerlijk is eerlijk, de verbluffende Brabus is een echte one of a kind en nagenoeg de ideale manier om jezelf of andere te vervoeren. Mocht je thuis dus nog ergens 3/4 miljoen hebben liggen.
Je zal je prima vermaken met de Brabus 800 XLP 1/15 First Edition.

De auto op je gemak bekijken of stiekem een poging tot kopen doen? Klik hier, dan kom je direct op de juiste pagina terecht!

Thomas Heule