Foto’s: Nederlandse Lexus LFA rijdt schade

Foto’s: Nederlandse Lexus LFA rijdt schade

Onderstaande Lexus LFA is er echt eentje die goed gebruikt wordt. Via Autogespot.nl zien we dat hij onder andere gepot is in Duitsland, Zwitserland, Portugal, Italië en nu staat hij weer in Nederland!

Dat ‘ie weer terug in Nederland is is natuurlijk goed voor ons als autoliefhebbers, maar de kans dat we hem ook weer op de openbare weg terug zullen zien zal nog even op zich laten wachten. Via Wreckedexotics.com leren we dat de Lexus LFA bij een autobedrijf staat dat alleen schade-auto’s verkoopt, welk bedrijf dit is is niet duidelijk. De voor- en zijkant van de Lexus LFA zijn goed beschadigd, over de toedracht hiervan is niks bekend.

Lexus LFA Crash

Lexus LFA
De Lexus is te krijgen voor een bedrag van € 497.169,-. Wat krijg je daarvoor? Een tweezitssportauto die sinds 2010 te koop is welke een 4.8 Liter V10 onder de kap heeft liggen met een vermogen van 560 pk en 480 Nm aan koppel. De sprint van 0 tot 100 km/h gaat in 3,7 seconden, 0 tot 240 kmn/h in 18,3 seconden en het accelereren stopt pas bij een snelheid van 325 km/h. De Lexus LFA is gemaakt in een exclusieve oplage van 500 stuks. Hopelijk zien we dit exemplaar snel weer op de weg!

Lexus LFA Crash

Lexus LFA Crash

Lexus LFA Crash

Jorrik Aben

29-jarige petrolhead en mede-oprichter van Hart voor Auto's, dat in 2021 inmiddels zijn 11e levensjaar is ingegaan.