Audi SQ7 Mansory Wheels
Nieuws

[FOTO] Zo kleed je een Audi SQ7 aan!

Audi SQ7 Mansory Wheels

Voor het geval je nog niet wist hoe je een Audi SQ7 écht goed afwerkt.

Het is misschien wel het plaatje van de dag, deze brute Audi. Alles lijkt te kloppen: de goudbruine lak, de satijn zwarte velgen, de auto waar het allemaal op zit. Wat die velgen betreft is het overigens een unicum, want Wheelclinic heeft deze Mansory M8 velgen speciaal op maat laten maken, zodat ze als Assepoester’s muiltje onder de auto glijden. Wat het nóg specialer maakt, is dat Mansory zich eigenlijk voornamelijk richt op merken als Bentley, Rolls Royce en Mercedes. Audi is dus om te beginnen al een uitzondering op de regel, wat deze fotoshoot alleen maar fijner maakt voor ons!

Maar, dan is de Audi SQ7 op zich ook niets om te overzien. Een vlugge kentekencheck laat zien dat deze royale SUV standaard een 4-liter TDI motor heeft. Klinkt misschien een beetje saai, tot je hoort dat het gewoon wel een V8 is, die een heerlijke 435 pk en maar liefst 900 Nm koppel levert. Lang leve de diesel! Toch zegt een klein stemmetje in mijn achterhoofd dat de eigenaar de aanpassingen niet alleen aan het exterieur heeft gedaan, en de kans bestaat dat deze joekel van een Audi gewoon nóg veel meer vermogen heeft! Of het zoveel is als Abt erin gooide, valt echter weer te betwijfelen.

Geniet nog even lekker na met deze fantastische kiekjes, en check gerust even de mensen van Wheelclinic. Shoutout naar fotograaf Stephen Otto!

Audi SQ7 Mansory Wheels

Audi SQ7 Mansory Wheels

Audi SQ7 Mansory Wheels

Audi SQ7 Mansory Wheels

Audi SQ7 Mansory Wheels

Audi SQ7 Mansory Wheels

Wist als klein kind al dat hij betaald wilde worden om in auto's rond te tuffen. Tegenwoordig gebeurt dat ook, soort van. Heeft naast schrijven en autorijden een ongezonde obsessie voor sushi en hip-hop.