[Video] Mustang crasht bij verlaten meeting

[Video] Mustang crasht bij verlaten meeting

In Nederland vinden tal van auto-evenementen plaats en al deze evenementen trekken meer en meer bezoekers. Iedereen wilt de beste video of foto maken en naast het feit dat de auto steeds bijzonderder moeten zijn, ‘moeten’ ze ook steeds gevaarlijkere capriolen uithalen.

Burnouts doen midden op de weg, sprintjes rijden tegen elkaar. En dat alles terwijl de toeschouwers slechts enkele meters van de auto’s staan toe te kijken. Gelukkig gaat het 99% van de gevallen goed, maar dat het ook goed mís kan gaan zien we in de bovenstaande video.

De bestuurder van de Ford Mustang Shelby GT500 heeft een bezoekje gebracht aan een Mustang meeting en wilt deze geheel in stijl verlaten. De auto raakt in een slip, ramt een gloednieuwe Dodge Ram 1500 en komt tot stilstand tegen een andere Mustang. De schade is enorm en de bestuurder van de Ford werd per ambulance naar het ziekenhuis vervoerd.

Gelukkig voor alle omstanders blijft het hierbij en zijn er niet meer slachtoffers te betreuren. Een kleine tip voor de volgende keer dat je een auto-evenement bezoekt; zorg dat je altijd veilig staat!

Jorrik Aben

29-jarige petrolhead en mede-oprichter van Hart voor Auto's, dat in 2021 inmiddels zijn 11e levensjaar is ingegaan.