Ford Mustang Shelby GT500 Crash
Nieuws

Garagehouder crasht Mustang van klant in Montfoort

Het is niet de eerste keer dat iemand zijn geliefde auto uitleent of laat rijden door een ander en dat dan vervolgens compleet verkeerd afloopt. Onlangs nog reed een valet in India een Lamborghini Gallardo Spyder in kreukels en ook nu is het weer raak, ditmaal in het Nederlandse Montfoort.

De auto in kwestie is een Ford Mustang Shelby GT500, een auto met zeer veel vermogen. Dat het een listige auto is kwamen wij een aantal weken geleden ook achter toen wij een GT500 Convertible reden (klik!).

In Montfoort was het vermogen van de Shelby iets te veel van het goede voor een garagehouder die een proefritje deed in de auto van een klant. Tijdens de proefrit maakte de auto een flinke klap met de nodige schade tot gevolg. Dat meldt Woerden.tv.

De bestuurder verloor de controle over het stuur op een rotonde op de M.A. Reinaldaweg. Hij raakte een vluchtheuvel, klapte op een lantaarnpaal en duikelde de andere weghelft op. Op het fietspad aan de andere kant van de weg kwam hij tot stilstand. De bestuurder is ongedeerd maar de Ford Mustang raakte flink beschadigd. Hoe de garagehouder en zijn klant de zaak verder gaan afhandelen, is niet bekend.

Met dank aan Jeffrey de Ruiter voor de tip!

Ford Mustang Shelby GT500 Crash

Ford Mustang Shelby GT500 Crash

Ford Mustang Shelby GT500 Crash

Foto’s door Alex de Kuijper, Woerden.tv

28-jarige petrolhead en mede-oprichter van Hart voor Auto's, dat in 2020 inmiddels zijn 10e levensjaar is ingegaan.