Ferrari voor maar 70K

Ferrari voor maar 70K
Ferrari California 4.3 V8 F1 2009 Nero
bron: marktplaats.nl

Ben jij een echte Italiaanse auto fan? En heb je nu altijd al een Ferrari willen rijden? Dit kan! Heerlijk in de cabrio met de haren in de wind en dat voor maar 70K? Ja je hoort het goed, deze Ferrari kost maar 70K.

Ferrari California

Deze dikke Ferrari California 4.3, met een dikke V8 uit het bouwjaar 2009 staat sinds gisteren op Marktplaats en deze mag je eigenlijk niet missen. In de advertentie staat dat deze auto al 4 jaar in bezit is van de huidige eigenaar en dat er weinig mee gereden is en ook weinig onderhoud is gedaan, vandaar de prijs (denken wij). Ook staat erbij dat het de goedkoopste Ferrari California van Europa is, echt een top deal. Deze Italiaanse parel met de dikke V8 heeft maar liefst 461 pk, een top snelheid van 310 km/h en je schiet in 3.9 seconden van 0 naar 100. Dat zijn geen vervelende cijfers en klinkt veelbelovend!

Ferrari California 4.3 V8 F1 2009 Nero
bron: marktplaats.nl

Een beetje liefde

Zoals ik al eerder zei heeft deze auto wel een beetje liefde nodig. Deze Ferrari heeft al een langere tijd stilgestaan en er is weinig onderhoud aangedaan. Ook geeft de eigenaar aan dat de auto geen onderhoudsboekje heeft, sticky buttons en dat het leer wat aandacht moet hebben. Wij raden je dus vooral aan om deze auto te kopen als je deze een beetje liefde kan kopen. Maar hey, als je handig bent en deze auto kan opknappen heb jij een dikke Ferrari voor maar 70K.

Ferrari California 4.3 V8 F1 2009 Nero
bron: marktplaats

Van welke luxe is de Ferrari voorzien?

De auto is uitgevoerd in een stijlvolle configuratie Nero van buiten en Iroko van binnen. Verder is de auto voorzien van elektrisch verstelbare stoelen, stoelverwarming en de welbekende gele toerenteller. Met deze auto heb je dus een zeer stijlvolle look in combinatie met luxe. Er staat een behoorlijk lijst met opties, waaronder airco, parkeersensoren, cruise control maar wat toch echt het leukste is: dat het een cabrio is! Ben je nu benieuwd geworden naar deze auto?

Ferrari California 4.3 V8 F1 2009 Nero

Anita Polet

Anita is dol op motoren en (super)cars! Het liefst met zoveel mogelijk herrie zo hard mogelijk.