Ferrari LaFerrari vs Porsche 918 Spyder op Spa Francorchamps

Ferrari LaFerrari vs Porsche 918 Spyder op Spa Francorchamps

Het afgelopen weekend verschenen er al enkele foto´s op diverse social media van onder andere een Ferrari LaFerrari op het legendarische circuit Spa Francorchamps in België. De LaFerrari in kwestie hebben we al meerdere keren voorbij zien komen en is bekend onder de naam Powerslide Lover.

Op het YouTube-account van Powerslide Lover zagen we namelijk al eens video’s van de zwarte LaFerrari waarin deze nogal kwispelend door het beeld kwam. Afgelopen weekend hoefde de eigenaar van dit 963 pk sterke steigerende paard hier weinig voor de toen want de regen kwam die dag met bakken uit de lucht waardoor de baan van Spa Francorchamps spekglad werd. Gelukkig voor de rijders werd het ook nog droog waardoor er flink kon worden doorgereden maar toch bleef het op sommige plekken van het circuit glad.

In de video zien we de LaFerrari een Porsche 918 Spyder met Weissach Package achtervolgen en hoewel het geen échte wedstrijd betreft om wie het snelste is, blijf het fantastisch om te zien. Na het bezoek aan Spa Francorchamps werd de LaFerrari alweer gespot op de Nürburgring. Al powersliding uiteraard en het zal vast niet lang duren voordat hiervan een video online verschijnt!

Ferrari LaFerrariFoto: Willem Verstraten

Jorrik Aben

29-jarige petrolhead en mede-oprichter van Hart voor Auto's, dat in 2021 inmiddels zijn 11e levensjaar is ingegaan.