Ferrari F12berlinetta van Jason Statham te koop!

Ferrari F12berlinetta van Jason Statham te koop!

Dat de Ferrari F12berlinetta een lekkere wagen is weten we allemaal, maar dit exemplaar, waar Jason Statham zich in verplaatste is waarschijnlijk wel de dikste. Volgeladen met alle mogelijke opties is ‘ie zeer dik uitgevoerd, en hij staat nu te koop!

Dit is dus de ex van Jason Statham, en ook al is deze Ferrari uitgerust met alle verkrijgbare opties, mist hij wat in deze auto. Nu hij vader is geworden zal hij een achterbank nodig hebben om een kinderzitje in te plaatsen, daarom staat ‘ie nu te koop. Qua opties beschikt deze wagen onder andere over een met Alcantara beklede kofferbak, en de auto gaat gehuld in de Tailor-Made kleur “Grigio Titano Metallizato”, een hele mond vol.

Qua prestaties is er niks anders ten opzichte van andere F12berlinetta’s, al is het zeker niet misselijk: 740 PK en 690 Nm koppel wordt er uit de 6.3 liter V12 geperst. Hierdoor sprint dit grijze paard in slechts 3.1 seconden van 0 naar 100 kilometer per uur, en kan hij een topsnelheid behalen van 340 kilometer per uur.

De nieuwprijs in 2014 bedraagde 446.514 dollar (388.320 euro) wat dit exemplaar de duurste F12berlinetta ooit geproduceerd maakt. Na ongeveer 5 jaar en 34.000 kilometer verder is de prijs wat gezakt: voor 199.600 euro kan hij van jou zijn, alleen moet je hem dan nog wel de halve wereld over verschepen, en natuurlijk invoeren, daar zal de staat wel blij van worden!

Joran Bosman

Mijn naam is Joran Bosman, ik ben een 22-jarige autofanaat die graag de allerleukste en meest bijzondere autonieuwtjes voor jullie opzoekt. Tevens studeer ik Creative Business aan de Hogeschool Utrecht. Vragen? Mail naar onderstaand adres.