Ferrari Enzo gaat los tussen de weilanden

Ferrari Enzo gaat los tussen de weilanden

Ferrari Enzo Ferrari ''WRC'' - www.hartvoorautos.nl

Wanneer je in het bezit bent van een Ferrari Enzo Ferrari kun je daar een aantal dingen mee doen; je kunt hem in de garage zetten bij de rest van je collectie of je gebruikt hem… en hoe!

Dat moet de eigenaar/bestuurder hebben gedacht van de Ferrari Enzo Ferrari uit onderstaande video. De Ferrari Enzo Ferrari heet zo omdat deze is vernoemd naar de oprichter van het welbekende merk; Enzo Ferrari en werd vanaf 2002 gemaakt in de Italiaanse stallen. Oorspronkelijk werden slechts 349 exemplaren geproduceerd, en zomaar bestellen bij Ferrari was er zeker niet bij. Ferrari zocht namelijk zelf degenen uit die een Enzo Ferrari mochten kopen. Uiteindelijk kwam het totaal aantal Enzo’s uit op 400 exemplaren, waarvan 1 speciaal gemaakt voor Paus Johannes Paulus II.

Je zou zeggen dat wanneer je al de mogelijkheid hebt om deze bijzondere en zeldzame auto in je bezit te krijgen, je hier voorzichtig mee omgaat. Echter besloot de bestuurder van de Enzo Ferrari uit de video om deze te gebruiken als een rally auto. Dat houdt in: veel gedrift op modderige zandwegen door de weilanden heen! Veel kijkplezier!

Ferrari Enzo Ferrari ''WRC'' - www.hartvoorautos.nl

Ferrari Enzo Ferrari ''WRC'' - www.hartvoorautos.nl

Jorrik Aben

29-jarige petrolhead en mede-oprichter van Hart voor Auto's, dat in 2021 inmiddels zijn 11e levensjaar is ingegaan.