[VIDEO] Ferrari 812 Superfast doet 320 km/h op Autobahn!

[VIDEO] Ferrari 812 Superfast doet 320 km/h op Autobahn!

De Ferrari 812 Superfast is inderdaad ‘super fast’!

Ruim een jaar geleden kregen wij de sleutels overhandigd van de welbekende Ferrari F12 TDF van Thijs Timmermans. Destijds was het weer niet echt zomers te noemen, maar toch wisten we de 780 pk en 690 Nm koppel goed onder controle te houden en een fraaie rijtest te maken van dit uniek stukje Italiaanse techniek. Inmiddels zien we de F12 TDf iets minder vaak op de openbare weg aangezien er een heerlijke Ferrari 812 Superfast is bijgekomen.

Gisteren was de dag dat wij voor een nieuwe Hart voor Auto’s rijtest op pad gingen met deze Ferrari 812 Superfast. De volwaardige video van deze machine zal nog even op zich laten wachten, maar wij konden niet langer wachten om alvast bovenstaande POV video voor jullie online te zetten. Ditmaal was het een stuk beter weer en zodoende wist de 800 pk zijn weg naar het asfalt meer dan goed te vinden. Ondanks de nog redelijke drukke Autobahn wisten we een nieuw persoonlijk record te zetten: 319 km/h!

[UPDATE]
Inmiddels heeft de Ferrari 812 Superfast een Novitec uitlaat aangemeten gekregen. Reden genoeg om hem door de tunnel bij Utrecht te trekken. Het resultaat zie je in de video hieronder!

Made a SICK POV video on german Autobahn! #ferrari #812superfast driver : @pieterschoonderbeek

Een bericht gedeeld door Hartvoorautos.nl (@hartvoorautos_nl) op

Movie in the making! #ferrari #812superfast

Een bericht gedeeld door Hartvoorautos.nl (@hartvoorautos_nl) op

Jorrik Aben

29-jarige petrolhead en mede-oprichter van Hart voor Auto's, dat in 2021 inmiddels zijn 11e levensjaar is ingegaan.