Ferrari 812 GTS MANSORY Stallone te koop voor €767.550,-

Ferrari 812 GTS MANSORY Stallone te koop voor €767.550,-

De Ferrari 812 GTS is de convertible versie op de succesvolle 812 SF. Aftermarket specialisten als Mansory pakken de standaard versies maar wat graag aan en dat is dan ook precies wat ze deden met de 812 GTS!

Met een vanaf prijs van €423.528,- is de Ferrari 812 GTS al bepaald geen koopje, maar voor de allerrijksten onder ons heb dan altijd nog de optie om je auto naar een aftermarket specialist te sturen. Mansory is een van die aftermarket specialisten en ze helpen je maar wat graag om je auto precies zo te maken zoals jij deze zou willen hebben. Om je even kort kennis te laten maken met Mansory, lichten wij het bedrijf even aan je toe.

Mansory is een tuningsbedrijf uit Duitsland, opgericht in 1989. Mansory legt zich hoofdzakelijk toe op het modificeren van luxewagens, SUV’s en sportwagens, maar modificeert en bouwt ook andersoortige vervoersmiddelen waaronder motoren, golfkarren en jetski’s. Je kan dus met al je dure “speeltjes” terecht bij de tuner.

Om terug te komen op de 812 GTS, de convertible Ferrari is op de markt gebracht als de ultieme Gran Tourer en moet het onder andere opnemen tegen de Aston Martin DBS Superleggera en de Bentley Continental GTC. De Ferrari 812 GTS is zoals de naam al doet vermoeden voorzien van een atmosferische 12 cilinder motor, die 740pk en 690 Nm produceert. Hierdoor sprint de auto in 3 seconden van 0 naar 100 kilometer per uur en stopt pas bij 340 kilometer per uur.

Om bovenop de al brute 812 GTS nog een extra schepje te doen biedt Mansory een volledig stylingspakket aan. Voorzien van nieuwe, natuurlijk volledig carbon fiber, voor- en achterbumpers, nieuwe sideskirts en een hele grote achterspoiler, is dit niet meer in de buurt van de chique Ferrari die het voorheen was. Naast de aanpassingen aan de buitenkant, is er onderhuids ook aan de motor gesleuteld. De auto heeft een upgrade gehad van 40pk, waardoor de auto nu 830pk en 740 Nm produceert. Waardoor de 0 naar 100 kilometer per uur tijd wordt verkort naar
2.8 seconden.

Om de klant ook tevreden te stellen als hij in de auto zit, is het volledige interieur gestript en vervangen voor een combinatie van blauw (Royal Blue) en wit leer. Al met al krijg je voor de €767.500,- kostende auto dus een heel dik en vooral uniek plaatje. Mocht je nog niet uitgelezen zijn over de exclusieve auto, klik dan hier, dan kan je de auto beter bestuderen op de website van Mansory.

Mocht je deze specifieke auto willen bekijken, klik dan hier, dan ga je direct naar de website van Hollmann International!

Thomas Heule