Ferrari 488 Pista gecrasht bij Wassenaar!!

Ferrari 488 Pista gecrasht bij Wassenaar!!

Dure en snelle auto’s zijn ontzettend leuk om in te rijden en een beetje mee te showen, maar dat dat af en toe goed mis kan gaan is hier duidelijk te zien…

In de corona periode gaat het bij de een beter dan bij de ander. Mensen die zich hebben verdiept in bijvoorbeeld de crypt’s, verdienen goud geld. Er worden dan ook veel dure aankopen gedaan in ons land.

Vooral dure auto’s worden op dit moment als warme broodjes over de toonbank verkocht. Daarbij komen natuurlijk ook een hoop proefritten kijken. Dat een auto met veel vermogen goed gevaarlijk kan zijn is, is onder velen wel bekend. In dit geval is dat goed te zien bij deze Ferrari 488 Pista, de auto lijkt namelijk op groene platen te rijden. De mogelijke nieuwe eigenaar heeft tijdens de proefrit de auto flink op zijn staart proberen te trappen, maar dat heeft helaas slecht uitgepakt.

De 488 Pista die voorzien is van een 4.4 liter V8 produceert 721pk en 760Nm koppel. Al dit vermogen wordt via de achterwielen op de grond gebracht. Wat de exacte waarde is van de gecrashte Pista is niet duidelijk. De vanaf prijs van heet Italiaanse paardje ligt rond de €360.000,- , ervan uitgaande dat de auto voorzien is met de nodige opties zal de prijs al gauw oplopen tot ruim €400.000,-!

Thomas Heule