Zeldzame Ferrari 458 Mansory Siracusa verliest wiel

Zeldzame Ferrari 458 Mansory Siracusa verliest wiel

Ferrari 458 Mansory Siracusa Crash

Wanneer je van mening bent dat de Ferrari 458 Italia maar gewoontjes is kun je ervoor kiezen om te gaan shoppen bij Mansory. De Duitse tuner knutselt maar wat graag aan exclusieve bolides en geef jouw 458 meer vermogen, een dikkere uitstraling en noemt hem de Mansory Siracusa!

Het vermogen van het V8 blok gaat omhoog van 578 pk naar 590 pk en het koppel stijgt van 540 Nm naar 560 Nm. Normaliter sprint de 458 Italia in 3,4 seconden naar de 100 km/h maar Mansory weet daar 0,2 seconden vanaf te snoepen. Ook wordt de topsnelheid opgerekt tot boven de 330 km/h.

Qua uiterlijk wordt de 458 Italia er een stukje agressiever op met een nieuwe voorbumper met carbon fiber onderdelen. Verder heeft de Siracussa carbon fiber luchtroosters naast de koplampen, carbon fiber side skirts, carbon fiber lamellen in plaats van een achterruit, een grote carbon fiber achterspoiler, een nieuwe achterbumper met, je raad het al: een carbon fiber diffuser. Volgens Mansory heeft de 458 Italia nu een betere aerodynamica en is ‘ie 70 kilogram lichter.

Ook het interieur is flink aangepakt waarin veel carbon fiber, hoge kwaliteit leder en alcantara is verwerkt.
Klik hier voor een Mansory Siracusa ‘product overview‘.

Ferrari 458 Mansory Siracusa crash in China
De eigenaar van deze witte Mansory Siracusa in China verloor zijn rechter voorwiel. Hoe dit precies kon gebeuren is helaas niet bekend maar het lijkt ons sterk dat dit spontaan is gebeurd. De rechter zijkant van de Ferrari is ook enigszins beschadigd, wellicht is de bestuurder ergens tegenaan gereden. Wij houden jullie op de hoogte, mocht er meer bekend worden!

Ferrari 458 Mansory Siracusa Crash

Ferrari 458 Mansory Siracusa Crash

Ferrari 458 Mansory Siracusa Crash

Ferrari 458 Mansory Siracusa Crash

Jorrik Aben

29-jarige petrolhead en mede-oprichter van Hart voor Auto's, dat in 2021 inmiddels zijn 11e levensjaar is ingegaan.