Fast And Furious 9: De (nieuwe) releasedatum!

Fast And Furious 9: De (nieuwe) releasedatum!

Fast & Furious

De filmreeks die autoliefhebbers al sinds de eeuwwisseling op hun wenken bedient, stopt er mee, maar niet voordat er een deel 9 en 10 op ons netvlies wordt afgevuurd.

Deel 9 zou begin april 2019 in de bioscopen verschijnen, maar helaas is de releasedatum van Fast And Furious 9 meer dan een jaar opgeschoven, 20 april 2020 om precies te zijn.

Oftewel, nog een jaar langer wachten op de nieuwste supercars die opgeblazen worden, nog een jaar langer wachten op de grappen van Tyrese die misschien weer eens ‘Ejecto Seato!’ roept en nog een jaar langer wachten op The Rock & Vin Diesel die deuken in stalen palen rammen. We hebben even voor je gekeken, de eerste 6 delen van Fast & Furious staan op Netflix, dus of we een kijktip voor je hebben? Jazeker.

The Fate of the Furious brak het record voor bestverdiendende openingsweekend ooit, dus wij zijn benieuwd wat 20 april 2020 ons gaat brengen! En altijd leuk: vrijwel alle ontploffingen en crashes uit de F&F-filmreeks in een video, ga er maar eens voor zitten!

Tim Kanters

Van jongs af aan gek van alles wat met auto’s te maken heeft. De passie is nog steeds hetzelfde, enkel zijn de auto’s groter geworden. Neemt jullie mee in zijn beleving en schrijft over het laatste autonieuws, evenementen en meer.