Extremer wordt het niet: Lamborghini Urus door Mansory!

Extremer wordt het niet: Lamborghini Urus door Mansory!

Je herinnert je misschien wel de Mansory Lamborghini Urus die eerder dit jaar op de Autosalon van Genève stond. De zwaar gemodificeerde SUV uit Sant’Agata Bolognese haalt opnieuw de krantenkoppen dankzij een video van Shmee150!

Shmee150 ging op bezoek bij de dames en heren van Mansory en mocht zowaar een blokje om met de Mansory Venatus, zoals de creatie officieel heet. Het is echt een lust voor het oog, maar niet per se op een goede manier. Het aftermarket body-pakket neemt de scherpe stijl van de standaard Urus over en voegt daar een flinke doses krankzinnigheid aan toe die je eerder zult vinden in videogames zoals Grand Theft Auto en Need for Speed. Het dramatische pakket maakt genereus gebruik van carbon fiber en de alien-achtige uitlaat doet je wellicht denken aan de Apollo IE.

Die blauwe accenten die je aan de buitenkant ziet zijn er trouwens niet voor niets, maar om een visuele link te leggen met het werkelijk buitensporige interieur. De smurfachtige cabine past perfect bij de bizarre stijl van deze Urus en beantwoordt volledig aan de naam van Mansory. Terwijl de Lamborghini in Genève in feite een demoauto was, is dit witte exemplaar daadwerkelijk een klantenauto. Er zijn dus écht mensen die gezien willen worden in de Mansory Venatus.

Benieuwd naar het geluid? Skip de video naar 10:30!

Jorrik Aben

29-jarige petrolhead en mede-oprichter van Hart voor Auto's, dat in 2021 inmiddels zijn 11e levensjaar is ingegaan.