EVO’s auto van het jaar 2015!

EVO’s auto van het jaar 2015!

Wij van Hart voor Auto’s, hebben veel leuks onder onze billen gehad het afgelopen jaar. Wij kunnen vol genot terug denken aan die spectaculaire Porsche Carrera GT, en die monsterlijke Mclaren Mercedes SLR. Maar ook die vlijmscherpe Ferrari F430 Scuderia, en de splinternieuwe AMG GT-S. In kort, genoeg memorabele bolides die we allemaal graag terug zouden zien onder de kerstboom dit jaar!

Nu zijn wij niet het enige auto-journalistieke platform die terug blikt op hun mooie momenten van 2015. Zo heeft het Engelse automagazine en online platform EVO een bijna half uur durende video geproduceerd waarin ze het mogelijk hebben gemaakt om van hot hatches tot hypercars in één video te proppen, en hun Car of the Year te kiezen. In deze video zijn onder andere de Peugeot 208 GTi, Lamborghini Aventador SV, Seat Leon Cupra, Mclaren 675 LT, Porsche 991 GT3 RS, Porsche Cayman GT4, Honda Civic Type R, Ferrari 488 GTB, Chevrolet Camaro Z28, Lotus Evora 400 en Mercedes – AMG GT-S te bewonderen.

In deze epische video richten de heren van EVO zich niet specifiek op hoe de auto voelt, maar meer hoe de auto hen persoonlijk laat voelen. Simpel gezegd, voor welke auto gaat hun Hart voor Auto’s het snelst kloppen! Voor deze editie van EVO’s Car of the Year, zijn de heren afgereisd naar het meest noordelijke punt van Schotland. Zoals je zal zien in de video, is dit landschap bedekt met één van de beste wegen denkbaar voor autoliefhebbers! Wij gaan natuurlijk niet verklappen welke auto dit jaar EVO’s Car of the Year wint. Dus veel kijk plezier!
Welke auto verdient volgens jou de titel; Auto van het Jaar 2015?


ecoty-aventador

Pieter Schoonderbeek

Sportief georiënteerde journalist. Brengt zijn vrije tijd graag door op en rond het circuit. Neemt je graag mee in de wereld van exclusieve auto's en deelt graag zijn belevingen op het gebied van sportieve, exclusieve en luxewagens.